Inschrijving vrijwilligers tandemtocht

Beste vrijwilliger, Dit jaar zal er -als corona geen roet in het eten gooit-  in de omgeving van Amersfoort alweer voor de vijfde keer een Tandemtocht Keistad georganiseerd worden voor mensen met een visuele beperking. Deze keer zal die niet in mei plaatsvinden maar op zaterdag 4 september 2021.

Met onderstaand formulier kan je je inschrijven. Wil je dit zo volledig mogelijk invullen?  Meer informatie daarover kan je onder het inschrijfformulier vinden.

Inschrijfformulier voor vrijwilligers

De begin- en eindlocatie is ook dit jaar de Ambiance Houtrust in Hooglanderveen, gemeente Amersfoort. Mensen die met openbaar vervoer komen kunnen vanaf Amersfoort Centraal Station tussen 8.30 en 9.15 uur gebruik maken van onze pendelbus. Deze bus vervoert je om 17.00 uur weer terug naar heet station op het eind van de dag. De ontvangst is van 9.00 tot 10.00 uur en de afsluiting vindt rond 17.30 uur plaats. Het formulier moet uiterlijk 1 juli bij ons binnen zijn.  Wanneer je je inschrijft gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met ons privacybeleid.

Het heeft onze voorkeur wanneer je je inschrijft door middel van bovenstaand formulier, of wanneer je dit formulier invult en toezendt aan ons e-mail adres info@tandemtochtkeistad.nl

Voor vragen kan je tussen 10.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons secretariaat, met nummer 06 47 31 30 20.

Met vriendelijke groet,

Martin Wubbe

Voorzitter.

Helaas gaat de tocht dit jaar niet door, dus aanmelden is niet mogelijk.