Info tocht 2021 en 2022

“Beste vrienden van de TTK,

Wij hebben goed nieuws.

In deze vreemde tijden waarin alles anders gaat dan wij in het begin van het jaar hadden voorgenomen maar waarin het nu toch stapje voor stapje weer de goede kant uitgaat wil ik je ook verfrissen met wat goed nieuws. Het is namelijk zo dat nagenoeg alle sponsoren die bereid waren de tandemtocht van 2020 financieel te ondersteunen, bereid zijn dit bedrag door te schuiven en dus ook beschikbaar stellen voor de tocht van 2022. Dat is een prachtige opsteker, want dat is een zodanig groot bedrag dat we nu al kunnen zeggen dat financieel gezien de tocht van 2022 door kan gaan.

En dan hopen we natuurlijk zeer dat er tegen die tijd een vaccin is gevonden en beschikbaar is zodat we weer op dezelfde manier met elkaar kunnen omgaan als in de tijd van voor corona. En zo niet, dan maken we er een aangepaste TTK 2022 van, met een 1,5 meter protocol.

Wij gaan ervan uit dat de tocht zal plaatsvinden op zaterdag 28 mei 2022. Dus die datum kun je alvast in je agenda reserveren.

Wanneer je je al hebt aangemeld en ook hebt betaald voor de tocht van 2021, dan zal dit bedrag aan je worden terugbetaald

Martin Wubbe.

Helaas gaat de tocht dit jaar niet door, dus aanmelden is niet mogelijk.