Info tocht 2021

“Beste vrienden van de TTK,

Wij hebben goed nieuws.

In deze vreemde tijden waarin alles anders gaat dan wij in het begin van het jaar hadden voorgenomen maar waarin het nu toch stapje voor stapje weer de goede kant uitgaat wil ik je ook verfrissen met wat goed nieuws. Het is namelijk zo dat nagenoeg alle sponsoren die bereid waren de tandemtocht van 2020 financieel te ondersteunen, bereid zijn dit bedrag door te schuiven en dus ook beschikbaar stellen voor de tocht van 2021. Dat is een prachtige opsteker, want dat is een zodanig groot bedrag dat we nu al kunnen zeggen dat financieel gezien de tocht van 2021 door kan gaan.

En dan hopen we natuurlijk zeer dat er tegen die tijd een vaccin is gevonden en beschikbaar is zodat we weer op dezelfde manier met elkaar kunnen omgaan als in de tijd van voor corona. En zo niet, dan maken we er een aangepaste TTK 2021 van, met een 1,5 meter protocol. Wij gaan ervan uit dat de tocht weer op een zaterdag eind Mei zal plaatsvinden. Dus dat zal dan waarschijnlijk Zaterdag 22 of 29 Mei worden. Afstemming met andere evenementen moet nog plaatsvinden maar in de herfst hopen we hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Tenslotte wil ik je onze meest recente nieuwsbrief aanbevelen, waarin je door Ton Veldt weer wordt getrakteerd op een aantal interessante en opmerkelijke nieuwtjes.

Martin Wubbe.

Meedoen aan de tandemtocht?

Meld u nu aan als deelnemer voor de eerstvolgende
editie van TandemTocht Keistad in Amersfoort.

direct aanmelden